Zdravím všechny!
Je půlka července a plážový volejbal konečně funguje! V pátek se nám podařilo namontovat objímky, které dodal pan Janík, ukotvili jsme lajny a už vesele hrajeme..
Můj dík patří všem, kteří se o to jakkoliv zasloužili! Jak obecním politikům, tak panu Janíkovi a také všem, kteří se podíleli na zprovoznění hřiště.
A teď pár informací a námětů k diskuzi (nejen pro obecní úřad, ale také pro návštěvníky tohoto fóra).
Všechno potřebné vybavení pro beach volejbal (tj. síť, míč, anténky, klika) je DOČASNĚ uschováno u mne doma. Takže pokud jej někdo chce zapůjčit, může mě kontaktovat přes ICQ (v profilu), mobil (608857737), nebo se stavit na hřiště.
Když jsem mluvil s panem starostou, tak říkal, že je v plánu uložit tyto věci v kumbálu na zadní straně márnice a klíč od něj umístit v restauraci U krokodýla, kde by byl k dispozici po předložení občanky a zapsání jména do sešitu( přece jen to vybavení na beach nestojí stovku..)
V souvislosti s tímto mne napadlo, že by možná bylo dobré nějak omezit možnost využívání hřište cizinci. Ne že bych byl nějaký nacionalista, ale nikde v okolí není beachvolejbalové hřiště zdarma a tak je možné, že až se to rozkřikne, tak se sem začnou stahovat přespolní a na místní, pro které bylo postaveno, se třeba nedostane. Když jsme tak v kolektivu přemýšleli, jak to preventivně ošetřit, napadlo nás, že by třeba při tom předkládání občanky bylo záhodno kontrolovat, zda je zájemce obyvatelem Kozmic a pokud by nebyl, tak by musel zaplatit nějaký poplatek, řekněme 50 Kč za hodinu. Ale to je jen nápad a podnět k diskusi.
A to je prozatím vše, děkuji za případné ohlasy a odcházím na tu kozmickou pláž..