Jsem ráda , že se tato debata někam rozvinula, i když tedy krapet opožděně.Opravdu nečekám, že by se s tímto mým názorem někdo z Kozmic ztotožnil.Rozhodně tolik naivní nejsem.Jestli si myslíš, že to dělám jen proto, abych se zviditelnila, tak si to mysli klidně dál, já Tvůj názor respektuji, i když si myslím, že je poněkud ubohé domnívat se, že svůj názor, pod který jsem schopna se podespat,"dělám" jen proto, abych byla něčím zajímavá.Já mám své přednosti jinde a nepotřebuji se zviditelňovat něčím takto stupidním.Šíleně mě mrzí, že takto komunistické a zastaralé názory mají i mladí lidé, i když vlastně nevím jak jste mladí, protože ani nevím s kým mám tu čest diskutovat o tomto problému, když nejste schopni se ani podepsat, že??!
Jedna hudba, jeden svět, že??A nic víc okolo nerespektuji a ani nechci, tak jak tomu bylo doposud.Jenže ona je už několik let demokracie, jestli jste si toho nevšimli.Člověk si může poslouchat co chce, konat akce kde chce, vzdělávat se kde chce a mít třeba jakoukoliv víru.Jakékoliv náboženství chce.Kdybych vám teď napsala, že jsem buddhistka a nevěřím ve vašeho Ježíše Krista, tak byste mě rozcupovali stejně jako ohledně tekna, že????!Možná to je směšné srovnávat náboženství s hudbou,ale ono to tak trochu souvisí.Vše souvisí se vším.Jak můžete být tolerantní vůči člověku, který má jinou víru, když nejste schopni tolerovat to, jakou člověk poslouchá hudbu???!!!!!!Já respektuji Tebe, ty respektuj mě!Je to tak těžké??!Ono to už totiž hraničí s diskriminací a porušováním lidských práv.Kdo vám dal to právo mluvit o těchto lidech jako o indiviuích, feťácích a o lidech kteří dělají binec, jen proto, že poslouchají tekno????!Máte nějaké důkazy, že jsou snad z jiné planety nebo z jiného těsta než vy?!Nemáte.
Říkáte, že odpusty slouží k zábavě...hmmmmm...co takhle rozsypané popelnice, postříkané autobusy,zapálené auto, poblité zastávky???Tohle nejsou důkazy o binci, který dělají teknaři, nýbrž důkazy o odpustu!!!!!!!!!Jsou to důkazy , které se staly během zábavy, během vašeho pobavení.Tohle není dělat binec???!!!!!!!!
Ano, máte pravdu v tom ,když tvrdíte, že to asi nedělají všichni,ale vždyť tohle je i u teknařů!!!!!!Někdo je prostě extrémista a někdo ví,jak se chovat.A na to zapomínáte, házíte všechny do jednoho pytle!!!!Máte zkreslené představy o tom, co je to teknopárty a elektronická hudba.Vidíte v tv CzechTek a už jsou podle vás všichni individua, technaři...přitom ani sami nevíte,ani média to neví, že podávají naprosrto mylné informace.A vy jim to zblajznete aniž byste se o tom sami přesvědčili.Ono totiž mezi teknaři a technaři je poněkud velký rozdíl.Ale to vy také nerozlišujete,vlastně ani nemůžete.Všichni jsou podle vás individua , protože dělají něco jiného než vy.Vymykají se stereotypu a jsou tudíž vašim terčem!
Já vás také neoznačuji různými "jmény" jen proto , že dělaté něco jiného nebo posloucháte jinou hudbu než já!!! Jsme na téže planetě všichni stejně si rovni a musíme se navzájem respektovat a snažit se druhé pochopit.Nejen z důvodu barvy pleti, pohlaví, vzdělání ,ale i co se týče takto banálních věcí!Vždyť ti lidé mají taky své problémy, zažili si své a také se jen po svém chtějí pobavit.Nejsou to žádní hlupáci,jsou to lidé, kteří mají mnohdy i lepší vzdělání a práci než vy.Tak proč individua??!
A rozhodně mi nepřipadá směšné srovnávat odpusty s teknopárty.Je to to samé.na CzechTek v minulých letech dorazilo i přes 100 000 lidí.Připadá vám to malé spektrum lidí???!!Je mi moc líto, že jste se nemohli 2 dny 1x v roce vyspat.To je neskutečně hrozná věc.Je mi vás líto.
Je mi jedno, jestli si tímhle udělám u vás nějaký špatný obrázek nebo tím někoho pobouřím.Je mi to opravdu srdečně jedno!
To jste tolik zahledění do sebe a nevidíte, že za pomyslnými branami Kozmic je i něco jiného a smysluplnějšího?TOLERANCE!!!!!Ono navíc opravdu existuje i něco jiného než jen kostel, hřiště, hospoda, kostel....
|