Zdravím všechny diskutující.Ještě než se vyjádřím musím zdůraznit, že jsem opravdu velice tolerantní člověk!Čtu zde názory dvou stran, strany rozhořčeného jedince rozhodnutého bránit svůj názor "zuby nehty" a kázajícího toleranci.Dále pak názory skupiny lidí reagujících na teknopárty s poněkud chladnější hlavou a mírným odstupem.Já osobně se kloním k názorům té druhé zmíněné strany a proto se ptám,kde byla ona několikrát zmíněná tolerance a pochopení k lidem žijícím si svoje"nudné"životy o kus dál ve vesnici ? Kde byla ta tolerance ze strany rádoby nepochopených,když sestavovali aparaturu a otáčeli knoflíky zesilovačů na maximum?
A ke srovnání teknopárty s jinými kulturnímí a tradičními akcemi.Opravte mě někdo jestli se pletu,ale ještě jsem nezažil, aby bylo na některé jiné akci povoláno nebo v pohotovosti tolik bezpečnostních složek jako u teknopárty.A to už snad nebude jenom tím, že by jeho účastníci byli jen nepochopení!
K mylné prezentaci CZECHTEKU v televizi. S tím musím naprosto souhlasit.Mám tu čest znát se s jedním ze zasahujících policistů z minulého czechteku a ten mi řekl, že to co se tam dělo i při takzvaném poklidném průběhu, by se ani vysílat nedalo s ohledem na mravní etiku,(teď mě tak napadlo,další rozdíl mezi Odpustem a teknopárty).A jestli tohle má, jak říká Míša předznamenávat nový životní styl,pak tedy "civilizace braň se"
Nerad bych ,aby tento můj příspěvek do vaší diskuse vyzněl že odsuzuju techno a technaře, i když mě tenhle styl nebere.Naopak, mám moc rád hudbu jako takovou a
její význam.Patřím mezi ty, kteří Benešovskou teknopárty přešli bez většího remcání
a dneska si už na ni ani nevzpomenou. Těch pár vět byla jenom moje reakce na zbytečně nepromyšlené argumenty na obranu tři dny trvající hlučné akce,proti pochopitelnému rozhořčení "obyčejných,netolerantních" lidí.